Tisdag

Väska - vivistyle, tröja - cubus


Aj!

Såhär går det när jag ska försöka skära limpan själv. Jag brukar ju jämt köpa skivat bröd haha. Ibland är jag så grymt klumpig, vem håller limpan i handen och skär när man har en skärbräda?? Jo Johanna Eriksson ;)


Zip handbag

Det här är väskan jag fick hem från posten från vivistyle. Jag älskar den, den blir perfekt att ha skoldatorn och böcker och sånt i :)

I paketet från Gina låg det en skinnjacka men mamma beställde en röd istället för en svart så jag skickar tillbaka den och byter :)


Paket

Spännande! Jag visar vad jag fått imorgon. Men ett paket ska jag skicka tillbaka för det blev fel färg :)


Färjan

Sitter och myser hemma till Färjan :)


Black

Snyggt linne! :)


Dag 2

Andra dagen i skolan har gått! Vi slutade runt elva, men vi gick ändå och åt mat för att checka in vårt nya matställe. Blev ganska besviken men får hoppas att det blir bättre :)

Idag har vi haft stationer för de nya ettorna, jag var på en station när de två och två skulle slå in ett paket med bara en varsin arm. Ganska underhållande att titta på haha


Såhär såg jag ut idag. Halsband från Gina t

Ha en bra dag! :)


Details

Korsarmband - Gina tricot, dödskallearmband - gjort själv


New in

Nytt halsband från Ur&Penn. Korset ser typ rostigt ut men det är silvrigt i verkligheten. Kan då säga en sak att det inte alls kommer att förbli oanvänt, det passar till i princip allt ;)


School

Då har jag gjort min första skoldag i tvåan, eller "dag" kanske man inte kan kalla det, jag var där i 40 minuter. Sen köpte jag, Elin å Sofie lite fika och drog hem till mig och bara chilla :)


Frulle

Tar mig en nyttig frukost sådär på morgonkvisten. Gick upp halv åtta när jag egentligen börjar skolan klockan ett. Hur gick det där till? Nej men jag sov hos min syster och hon gick upp och skulle göra sig i ordning till sin skola och då tänkte jag åka hem och sova men när jag kom hem var jag pigg (ganska iallafall)


Schoolstuff

Köpte lite nytt till skolan idag och igår. Antar att jag måste ha flera anteckningsblock så det räcker till alla ämnen men jag tror att jag har några (nästan) oanvända block från förra året eftersom jag inte antecknar så mycket hehe...


New bag

Köpte ny väska när jag var på stan idag. Den är riktigt stor så den passar utmärkt att ha packning i :)

Hittade den på H&M för 349 kr.


Middag på bryggan

Sitter och njuter av sista söndagen av sommarlovet på bryggan med mamma och syster och en god middag.
Idag började vi dagen med en båttur till Torsångs café och åt glass, annars har jag mest badat och bara chillat. Imorgon väntas en grillkväll med härligt folk :)
På måndag börjar allvaret, usch


Shades of black

H&M lookbook


Nytt iphoneskal

Nu har jag äntligen skaffat ett nytt iphoneskal efter att jag antingen varit utan helt eller lånat ett av min syster. Vet seriöst inte vart alla mina egna har tagit vägen haha. Men älskar dethär för att det både är snyggt, stilrent och så antar jag att skärmen håller rätt bra om jag tappar den i golvet...som kommer att hända ;) Du hittar det på Glitter.


Cubus

Ny kofta (Elin: tröja) från Cubus som jag köpte idag. Och jag måste bara säga att jag älskar den, den är huuur skön som helst. Då får jag väl bara se hur många gånger jag ska tvätta den innan den känns som en hård handduk ;)

Aja jag fick den iallafall för 299 kronor tror jag det var och den kommer att användas flitigt i höst kan jag lova!


Necklace

Snyggt halsband från gina t. Ska kolla in det när jag shoppar i helgen och se om det är värt att lägga pengar på :)


Båttur

Jag, pappa och kristin tog båten till torsång i det fina vädret! Just nu vill jag verkligen inte börja skolan nu när det äntligen är fint väder ;)


Bowling

Nu har jag precis kommit hem från bowling på Experium och pizzaätning med Ellen och Ebba :)

Linnet kommer från H&M


Vivistyle

Köpa eller inte köpa?


Hollister

Men kolla vad min underbara syster kom hem med igår från Stockholm! Body mist från Hollister. Den luktar såå grymt gott och somrigt. Luktar bland annat vattenmelon ;)


Gina tricot

Jag tycker ginas höstkollektion är grym! Kikade in i butiken idag och fick med mig hem två basblagg från kollektionen, visar nog dem idag eller imorgon :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3079445/images/2012/pic_501fbd06ddf2b372cf000055.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3079445/images/2012/pic_501fbd07ddf2b35a690000f6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3079445/images/2012/pic_501fbd08e087c309b1000080.jpg" class="image">


Nails

Såhär ser mina naglar ut idag :)


Nu kan jag blogga!

Jag har inte kunnat blogga på flera dar nu eftersom blogg.se appen är helt cp (som vanligt) asså dom borde förbättra den! Aja varje gång jag ska skriva ett inlägg så loggar den ur sig själv typ, fatta ingenting. Men nu installerade jag om den helt så nu ska det gå bättre hoppas jag. Nu sitter jag iallafall på bussen och är påväg hem, mellanlandar lite i kupolen och hämtar ut en iphone till min syster och äter lite lunch så jag klarar mig ända hem :)


RSS 2.0