Torsdag den 26 april

Här kommer ännu mer shopping från New York. Den vita långärmade blusen köpte jag på hm. Den blå utan ärmar köpte jag i nån butik som jag glömt namnet på i Soho.


YSL

Ett nytt nagellack från Yves Saint Laurent får pryda mina naglar denna vecka. Älskar färgen, fast den ser inte så fin ut på bilden eftersom solen lyser rakt på naglarna men men ;)


Shopping

Ny tröja från en butik i Soho (NY) som heter Brandy & Melville. Sjuukt snygga kläder det finns där! Shortsen köpte jag också i Soho på Zara :)

Hade förresten på mig tröjan idag, matchade den med ett par svarta jeans och några silvriga armband. Längtar till sommaren då jag kan ha shorts och bruna ben till ;)


Converse

Köpte även dessa skor i New York i en conversebutik i Soho (downtown).

Converse är så sjukt billiga i USA, de kostar bara 50$ (ca 350kr).

Ville köpa ett par vita men min storlek var slut typ överallt så jag får väll lägga ner 700 på dem här i Sverige då -.-

Ha en bra måndag! :)


Söndag

Min syster gillar verkligen att blogga om mig haha, men måste bara säga att det är tidningar ända från augusti då jag flyttade in. Jag kan ju inte hjälpa att jag får mycket post! ;)


Victoria Secret

Shoppade bland annat loss på Victoria Secret....några gånger, i New York. Man måste ju passa på när det inte finns i Sverige hehe ;)

Visar ner shopping senare, ha en bra lördag! :)


För små?

Känner att jag måste sluta mata min syster så mycket haha!


Breaking Dawn

Hej, har precis tittat klart på hela Breaking Dawn-filmen med mina systrar.
Det ända jag har gjort idag är att plugga, jag har snart skrivit klar hela idrott/naturkunskap-uppgiften.
Igår skrev jag klart svenskan. Så det har blivit allt för många timmar framför datorn istället för utomhus.
Men idag är vädret i och för sig skitkasst. Det har snöat exakt heeela dagen. Men det är för varmt för att snön ska lägga sig men nu är det liiiite vitt ute iallafall.
Nä nu ska jag återgå till skolarbetet..hejdå lov!
Ha en bra dag! :)

Fler bilder från igår


Bilder från igår


Påskafton

Min påskafton bestod av "uppåt väggen", god lunch, vernissage av Lasse Åberg, kollat på framträdande av Markoolio, Mojje och Loreen. Allt finns här i lilla Sälen ;) och såklart så har vi ju ätit påskmiddag!

Idag har jag däremot bara pluggat!
Och antar att morgondagen kommer att se likadan ut...


iPhone skin

Köpt nytt "skal" till iphonen ;)


-

Hejsan, sitter å kollar på bigbrother reprisen med Kristin och bara mår, är så himla skönt med lov! För tillfället snöar det ute och så har det varit kallt hela dan men ändå ganska soligt. Idag har jag inte gjort så mycket, har haft gäster mitt på dan och ätit födelsedagstårta och nu har mina kusiner kommit.

Imorgon blir det att äta maaaassor med påskgodis och god mat. Mamma kommer också att tvinga med mig upp på fjället och kolla på när Loreen uppträder. Men det kommer väl bli lite roligt antar jag. Förövrigt så får ni ha en riktigt bra påsk! :)


Tisdag 3 april 2012

Hej hej, nu ska jag skriva om min dag eftersom det är så många som klagar på att jag inte bloggar... Men iallafall så hade jag bara två lektioner idag som bestod av ett matteprov och en tråkig svenska lektion. Jag skulle ha haft idrott men nästan ingen i klassen hade idrottskläder så den vart inställd och jag klagar verkligen inte ;) Efter en snabbis hemma drog jag ut igen och gymmade med Nicklas och gissar på att jag kommer att ha grymt mycket träningsverk imorgon. Sen åkte jag direkt till Linnea och åt middag med henne och kollade lite på bb-reprisen. Nu sitter jag här och har precis skickat in en engelska uppgift som jag verkligen inte är nöjd med. Next up: Desperet housewifes och big brother sen sova! :)

Eftersom jag var så duktig å skrev så kan jag väl lika gärna skriva om gårdagen också för de som orkar läsa mer eller inte har nånting att göra ;). Jag gick i skolan tills tio i ett men stannade kvar å jobba matte till nästan halv fyra! :O Tror jag aldrig stannat kvar så lång tid frivilligt så känner mig gryymt duktig hehe. Sen hann jag inte gå hem för då skulle jag och Linnea till kupolen och äta middag sen åkte vi hem till mormor och morfar för att städa hos dom. Blev då 200 kronor rikare! :D Kom förresten hem klockan åtta så var hemifrån nästan 12 timmar!

Imorgon ska jag kolla på rättegång med klassen och hoppas på att det kommer bli kul! Är iallafall väldigt förväntansfull. Och just det! Matteprov igen imorgon -.- Får verkligen hoppas på att det kommer att gå bra men troligtvis inte.

Ha en grym tisdagskväll!

Plugg

Satt precis och plugga engelska när jag gick in på spåkulan å såg det här.vad ska man göra mer än att lyda? Haha. Så nu blir det att lägga ner läxorna och snart big brother och sen sängen :)


RSS 2.0