Namnsdag

Kolla in min jääättefina namnsdagstårta!! host* Aja den var iallafall godare än vad den ser ut :) jag ska då inte bli bagare när jag blir stor så spela roll haha ;)


Warhorse

Då har jag varit och kollat på bio med världens bästa kompis. Vi träffas alldeles för lite nu för tiden, fast är ju inte så lätt när båda vi har flyttat ;)


Amerikanska pannkakor

Nu blir det amerikanska pannkakor eftersom jag varit så duktig och stått ute och frysit i flera timmar ;)


Öppetspår

Då har man vart i smågan och delat ut dricka till vasalöpare som åker Öppetspår. Inte sådär jättekul att gå upp innan sex när man har lov men bättre att göra nåt bra än att bara ligga och sova iallafall :)


Kommentarer

Nu har blogg.se uppdaterat sin app så nu går det att kommentera inläggen! :D


Amy

Min hund vill INTE gå upp! ;)


-

Haha Elin!!


Subway

Sitter och äter lunch på subway med kompisarna. Så blir det när det är äcklig skolmat hehe :)


Matte

Sitter i skolan och har nyss ätit lunch å laddar för två timmars problemlösning. Inte kul!


Naturkunskap

Nu är jag klar med den där jävla naturkunskapen jag hållit på med sen jul. Så skönt! Fast jag är inte helt nöjd men orka bry sig mer haha :)

Märker att jag varit väldigt dålig på att blogga så jag ber om ursäkt till alla mina tusentals läsare där ute. Ni sitter säkert där hemma och gråter ;) nä men skämt å sido, jag har bloggen mest för att skriva när jag har lust, det är då det är kul :)

Ha en bra måndagskväll!


Torsdag!

Har precis kommit innanför dörren efter en rätt så kort dag i skolan. Imorgon består dagen av bara en lektion som börjar typ tio, sköönt! Sen tar jag bussen hem till fjället och hoppas på en helg med fint väder! ;)


I skolan

Sitter i skolan och har allmän tråkig. Har haft den tråkigaste och svåraste tyskalektionen ever! Men skönt att man slipper tyskan i två veckor nu då ialafall. För näsa vecka är det projektvecka sen sportlov! ;D

Tavla

Tack mamma för tavlan jag fick i alla hjärtans dag present! :)


Alla hjärtans dag

Sitter och äter gelehjärtan ensam i min lägenhet på allahjärtansdag. Forever alone! Haha ;)


Med kärlek!

Sitter och trycker i mig chokladhjärtan med syrran i bussen :) och för alla som vill veta så kommer jag fan att kissa på mig snart haha, skönt att veta att det är en timme kvar tills man är framme!


Amy

Amy ute i det fina vädret! :)


Privatjuridik

Sitter inne och pluggar privatjuridik medans resten av familjen är på fjället och åker skidor eller tar skoterkort. Och solen skiner och det är minus ett där uppe. Varför??? :((( jävla prov!


Melodifestivalen

Nu blir det melodifestivalen och godis med heela familjen :)


Fredag 11 februari

Skön tur på fjället idag. Ganska dimmigt och blåsigt men sen blev det bättre! :) Nu ska jag inte göra nånting haha, det får blir en lungn helg ;)


Hahah

En till synes onykter katt.
- Vart tog ölen vägen?


Kors


På väg hem

Sitter på bussen på väg hem. Så skönt att man får skjuts av pappa från Mora! :)


Marcus

Kolla vilken sötnos till katt vi har! ;)


Hål

Sitter i skolan och har håltimme. Och alla andra har språk, känner mig liiite ensam haha. Bara en timme kvar tills det är mat ;)


Livet blir bättre

Sitter och kollar på "livet blir bättre" med brist på roliga tvprogram. Väljer också att börja halv nio imorgon fast jag egentligen inte behöver. Men vafan det är ju bra för betygen ;) Men kommer nog ångra mig imorgon när jag ska gå upp! Haha


Mormor och morfar

Sitter och äter semla hos mormor och morfar ;) Min onsdag är räddad!


Matte

Jag orkar inte!!! :(


Silver!

Hittade mitt silvriga nagellack idag inne på Åhléns! Det blev mitt för 45 kronor. Glad tjej!! Ska testa det längre fram i veckan, så resultat kommer inom kort :)


Biggest loser & mango

Sitter och kollar på Biggest loser och äter mango! Asså jag och mina kort inlägg, meeeen bättre än ingenting ;)


Paket!

Kolla vad som låg och väntade på mig i lägenheten när jag kom hem. Synd bara att jag inte får öppna det förens nästa tisdag på alla hjärtans dag. Längtar hehe. Älskar dig mamma! <3


Zara

Vill ha!! ;)


Bikbok

Snygg tröja från Bikbok! ;)


Monday

Då var denna skoldag avklarad då, eller ja slutade för en timme och tio minuter sen. Sprang runt hela stan för att hitta ett silvrigt nagellack men hittade inget! Så funderar på om jag ska ta ett mörkgrönt som är glittrigt. Ska snart till stan igen så får väl fortsätta min jakt då, sen ska jag Gymma med syrran. Orkar inte tänka på nåt skolarbete idag, det gör jag imorgon istället ;)


Semlor

Det blev bara två åk i backen. Det blåste för mycket helt enkelt, men det var sjuuukt fint underlag! Nu är vi påväg hem med ett par semlor vi ska äta ;) blir bara lite svårt att ta sig ner från fjället då alla åker hem idag så det är världens bilkö.


Fjället

Nu blir det snowboard på lindvallen en sväng. Sjukt fint väder men det blåser skitmycket! Ha en bra söndag :)


Trerättersmiddag

Kör på en myskväll med familjen den här lördagen och det blir trerätters middag och sen melodifestivalen å godis! Inte så illa ändå ;)


Djurmönster

Snygg tröja från Bikbok :)


-

Ang kommentarerna så gick jag in på blogg.se hemsida och det står att de håller på att fixa problemet på appen så att det snart går att kommentera inläggen så vi får väl hoppas att det är fixat snart.

Jag vill gärna blogga genom appen eftersom det är enklare och går så mycket fortare. iPhone4s kamera är riktigt bra också så så dålig bildkvalitet blir det ju inte ;)


-


Monopol

Sitter och spelar monopol med lillasyster och hennes kompis haha ;)


Bio

Sitter och gör ingenting och väntar på att det ska bli kväll då jag ska gå på bio på Experium och de mission imopsseble med Ida! :)

Det är svinkallt ute men väldigt fint väder, börjar undra om jag verkligen ska åka snowboard imorgon när det är så kallt. Får hoppas att det inte är kallare än minus tjugo imorgon iallafall. Imorse var det minus tjugosex.


Mobilinlägg

Upptäckte nu att man inte kunde kommentera mina inlägg jag gör på mobilen, jag blir så arg när inget funkar! Nån som vet hur man fixar det? :D


Vampyrer suger

Nu blir det att kolla på Vampyrer suger med syster. Ikväll ska jag inte göra nånting! :)


Stylisterna

Nu ska jag sätta mig och kolla på avsnitt fyra av Stylisterna efter ett hårt pass snöskottning ;)


Ebbas foton

Bill tipsa om en riktigt bra blogg :)
http://nyheter24.se/modette/ebbazingmark/


07:21

Kul! Jättekul att jag är vaken nu och jag är ledig från skolan. Känns lite som om dagen är förstörd nu... Men men ska försöka somna om :)


Bussen

Sitter just nu på bussen och har bara kvar en timme och en kvart av min ca fyra timmars långa bussresa hem. Ska bli så skönt men en långhelg hemma i fjällen! :)


RSS 2.0