Bikbok

Snyggt från bikbok! :)


Shorts

Såg dessa inne på Gina igår. Ursnygga till sommaren! :)


Kladdkaka

Spontanbakar kladdkaka med Elin och Sofie hemma hos mig ;)


Engelskatal - check!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli tjugo i elva för då går bussen till maten (och ja vi orkar inte gå 500 meter) haha. Nu har alla redovisat sina tal och mitt tal blev såklart alldeles för kort men men. Ha en bra tisdag! ;)


Spring jacket

Köpte den är ursköna och snygga jacka på Only idag. Den är jätte tunn så kan inte använda den än, men på våren kommer den användas flitigt! Kostade runt 350 kronor, så den är väldigt prisvärd :) dålig bild men lägger säker ut en bättre snart.


Engelska tal

Sitter och övar på mitt engelskatal som jag ska hålla imorgon i tre hela minuter :( mitt är bara uppe i två och en halv men vafan det för duga! Har gått och sagt att det kommer att hå åt helvete ända sen vi fick uppgiften men får väl hoppas att jag har fel. Hoppas ni får en bra måndagskväll!! ;)


Blomma

Kolla vilken snäll mamma man har som gör fint i lägenheten när jag är borta! :)


Stelt halsband

Köpte halsbandet på Lindex för 99 kronor. Har länge velat köpt ett stelt halsband så det var på tiden :) finns på H&M och Gina också. Det är fint med guld också!


Skinnjacka

Jag har fortfarande inte hittat en bra skinnkacka till våren, men såg den här på Gina tricots hemsida. Ska definitivt gå in och testa den i veckan om jag har tid. De kostar 499 kronor :)


New in


Köpte denna tröja igår på Ginatricot för 199 kronor. Har egentligen redan en sån här men den har blivit tvättat för många gånger så den är som sandpappaer typ och så fattas det en knapp. Men om man gillar nåt så ska man väl använda det, right? :)


torsdag 19 januari


Tröja från H&M

Hejsan, slutade skolan tjugo över tolv och nu sitter jag i lägenheten och äter kladdkaka.
Ikväll blir det förhoppningsvis friskis med Sofie. Har fortfarande extrem träningsvärk se idrottslektionen i tisdags men den går vä över när man väl tränar. Skönt med helg snart :)

Ha en bra torsdag!


17 januari


Bjuder på en jättegammal bild som jag hittade i min kamera, är seriöst för lat för att ta nya bilder varje dag hehe. Och om ni undrar så kommer del 2 av förra året, men har bilderna på min dator hemma och nu har jag skoldatorn. Men inlägget kommer i helgen, jag lovar ;)

Nu sitter jag förövrigt i min lägenhet och är jättemätt fast jag egentligen inte ätit så mycket idag, vet inte hur det gick till men men...
Idag hade vi världens drygaste idrottslektion men den var rätt rolig ändå. Kommer säkert ha enorm träningsverk imorgon.
Det får bli en kväll framför teven, det är ju trots allt sitcom-tisdag på femman haha!

Ha det bra nu!


16 januari 2012


Hejsan! Såg nyss att jag tydligen hade lagt ut ett tidinställt inlägg idag om en svart kvaj. Hade glömt bort det hehe. Men har iallafall köpt den kavajen. Tänkte lämna tillbaka den för att jag ville ha en mer figursydd kavaj men den här får duga ett tag. Den är defenitivt värd sitt pris får jag väl säga ;)


Svart kavaj

Alla borde nog äga en kavaj, passar till allt och är alltid snygg. Synd bara att jag inte har en haha. Man är väl för snål... och lat. Men såg den här på H&Ms hemsida för bara 199 kronor. Så den ska jag gå och prova.           Skulle faktiskt vara riktigt coolt att ha en typ blå kavaj eller nån annan i nån stark färg, fast man kanske ska börja med en svart ;)

Yellow and black

Riktigt snygg och stilren outfit om ni frågar mig! Allt kommer från H&M :)

Klasskväll


Om lite drygt en timme drar jag iväg till skolan igen för några timmar våffelätning, spel och andra roligheter med klassen. Hoppas på en riktigt rolig kväll! :)


BIKBOK spring 2012



Gissar på att det blir mycket färger i vår ;)


Engelskt tal

Hej på er!

Sitter i skolan och funderar på vad jag ska prata om på engelska. Vi ska hålla tal ramför klassen om hur någonting typ går till. Vore tacksam för förslag! :D

Ha en bra onsdag <3


Billigt alternativ...

Här kommer en billigare variant av en skinnjacka från H&M. Har faktiskt ingen skinnjacka, men ska absolut köpa en innan våren kommer. Vill ha den här men min syster har tänkt att köpa den så det är väl bara att leta vidare. Jag vill inte direkt gå bredvid min tvillingsyster med samma jacka, kan nog se ganska konstigt ut hehe.

Beige blouse

Ny blus från BIKBOK som jag köpte på deras mellandagsrea för 150 kronor tror jag. Väldigt mycket värt pengarna, hade den på nyårsafton förresten. Måste göras om Amanda!! haha ;)

Skinnjacka

En supersnygg skinnjacka från H&M. Den är cool när den är lite oversize, skulle gärna vilja ha den om den inte var så dyr ;)

Glashalt

Såhär halt har det varit ett bra tag nu så det gick att åka skridskor på asfalten haha. Fast nu har det kommit rejält med snö så det är ju bra! Ska bli kul att komma till stan och se hur det ser ut där ;)

Örhängen

Två nya örhängen från BIKBOK. Tror de kostade ca 70 kronor styck!

Ny väska

Här är väskan jag köpte för nån vecka sen. Jag hade sönder min gamla och så ville jag ha en väska där jag fick plats med datorn och massa skolböcker och sånt så då är den här perfekt. Fick den för bara 199 kronor på Lindex. Värd att lägga pengarna på :)

Ut i spåret

(bild tagen första dan på lovet)

God morgon!

Nu ska jag äta frukost sen blir det att åka lite längdskidor. Längtar inte direkt men vafan det är bra träning iallafall. Sen ska vi nog upp på fjället och äta lunch på Lisa Elmqvist. Och så måste jag packa, för imorgon bär det av mot stan och en ny skolvecka. Det skulle verkligen inte göra nåt om vi hade lov en vecka till.
Ha en bra dag!

Lindex collage

Jag brukar inte handla kläder på Lindex men när jag gick in på deras hemsida såg jag faktiskt några snygga kläder. Köpte förresten en väska där förra veckan som jag kan visa upp sen.

2011 del 1

Åkte kortvasan på cirka fyra timmar och kom i mål bland dom sista i min stargrupp. I år ska jag vara bättre!
Åkte till Åre med familjen och var bara i backen en gång pga. riktigt dåligt väder. Glömde också ta kort ute. Men det var kul ändå!
Fick en kompis som jag står väldigt nära och älskar!
Tog ett till hål i örat. Ingen viktig sak men vafan måste ju fylla ut lite ;)
Köpte en Ipod istället för en iphone för nästan fyra tusen som jag ångrar.
Åt Middag med Amanda AM på Experium och sen klagade på dålig service och mat (som det faktiskt var) så vi fick ett presentkort var på 290 kronor.
Tog vårbilder med Ida (och Amy)
Fyllde sexton år! Och fick koppar och en blomma till lägenheten haha.
Tog fler bilder med Ida, sen började det spöregna så vi skulle skynda oss hem och då förstörde jag moppen ;)
Slutade nian (behöver aldrig mer åka buss en timme för att komma till skolan!)
Spenderade det mesta av sommarlovet i min sommarstuga i Borlänge.

RSS 2.0