Varsegod Anna! ;)


Grattis!

Idag fyller min lillasyster 13 år. Grattis till dig! Tyvärr får jag inte träffa henne eftersom jag måste va i skolan...men firade henne igår med tårta å presenter :)


Melodikrysset

Hela min familj sitter i köket å löser melodikrysset....


Hemma

Nu är jag hemma efter två alldeles för långa veckor i stan. Så skönt att få träffa min underbara vovve igen! ;)


-

Det här är jag när jag ska läsa nån skoluppgift! Haha


Underbar måndag

Det här inlägget skulle egentligen ha publicerats igår men måste tydligen ha blivit nåt fel :s men ska de här bilderna beskriver väl mil måndag rätt då bra ;)


Bikbok

Står utanför provrummen med Kristin på Bikbok å väntar på att Linnea ska prova klart nån gång ;)


Sommarstugan

Sitter i en full bil med familjen påväg till sommarstugan för att grilla korv med mormor å morfar haha ;) ha en bra söndag!


Sofis mode

Sitter i Linneas lägenhet å läser Sofis mode och har allmänt tråkigt ;)


Bored

Så här ser jag ut idag för er stackare som bryr sig ;)
Jeans - cubus, t-shirt - Gina t


Fredag!

Nu sitter jag å väntar på lillasyster å min hund som snart ska komma...eller om en timme kanske...har inte riktigt koll ;) dom ska vara här ett tag sen kommer kompisarna å det blir en filmkväll, som var allt för länge sen jag gjorde, med pizza å godis :)

Ha en bra fredag!


Kors

Ny tröja från cubus. Korsörhänge från Itemsbyjohanna.


T-shirt

Nu har jag köpt en ny baströja pga att den jag köpte på Bikbok krympte i tvätten :/ den här kommer från Gina T och den går på 150 kronor tror jag :)


Rihanna

Såg idag att Rihanna skulle till peace&love! Så ska beställa biljett idag men har ingen aning om vilken camping jag ska ta :o jag vågar inte vänta så mycket längre med att köpa biljett innan de tar slut. Men det ska bli grymt kul iallafall, läängtar! ;)


Details of today

Linne - kandee, tröja - cubus, halsband - Lindex


Matte b

Nu Ska jag plugga matte, wihooo! Eller inte. Sen träning med Sofie. Så sjukt jobbigt att vara i Falun igen, jag vill ha mer lov!


I backen

Sitter i backen och chillar med Ellen. Solen skiner och det ät helt vindstilla, kan det bli bättre? Hoppas på att få lite färg i ansiktet ;) ha en bra dag!


Vasalöpare

Nu är min hall full med vasalöpare och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är hungrig som ett as också men köket är väl också fullt antar jag. Usch vad jag känner mig ivägen! Aja jag får väl gå å gömma mig i nåt hörn ;)


RSS 2.0