3 days

Hejsan, ska försöka sammanfatta dehär tre dagarna jag inte bloggat lite fort.

I måndags åkte jag och mamma till Mora och fick en skena till mina tänder eftersom jag precis tagit ut tandställningen. Och oj vad jag hatar den. Den gör skitont och jag kan inte prata. Jag mumlar och läspar hela tiden. Egentligen ska jag ha den i dygnet runt förutom när jag äter men det har jag inte riktigt skött. Men aja jag blir väl bättre om jag kan prata bättre snart.

Igår hade klassen afrikans dans på idrotten och det gick verkligen inge bra för mig. Kan inte dansa och har inte koll på stegen :s

Idag kom våran kära mentor tillbaka från lite pappaledighet (ca 2 v) så nu blir det ording i skolan igen! haha

Hare bra! <3


Nu ser det snöar, nu ser det snöar!

Äntligen kom snön! Och jag hoppas verkligen den stannar kvar den här gången :)
Bilden är faktiskt tagen förra året när snön kom, men det ser ut precis så där nu ändå.
Jag har ändå ingen kamera här. Jag önskar mig förresten en sån där liten systemkamera som ser ut som en digitalkamera typ fast man kan ändå byta objektiv. Men den kostar nästan åttatusenså den kan jag väl glömma helt.

Nä nu ropar pappa att maten är klar så det är väl bäst att slita sig från datorn. Kram <3


Första advent imorgon

Imorgon är det första advent och det känns som om det gått hur fort som helst sen jag började skolan. Men det är en sak som fortfarande fattas innan det känns som om det snart är jul. Och det är snön, fast jag tror det skulle snöa här i veckan då man får hålla tummarna.

Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag, det blev lite ändrade planer. Men vi får väl se ;)

Ha en bra lördag nu! :)


Allt och ingenting

Bara två timmar kvar av bussresan sen är jag äntligen hemma :) Tur att musik finns annars vet jag inte vad jag gjort i fyra timmar.

I helgen ska jag äntligen köpa en ny vinterjacka om pappa är snäll och betalar den. Det blir nog en röd tror jag ;)

Ha en bra fredag!


Julklappstips!

Jag brukar nästan aldrig handla på Gina tricot längre men gick in på deras hemsida idag och såg det här.
Perfekt julklapp till syster kanske? Om ni inte redan köpt nåt ;)
Den kostar 149 kronor och finns i vitt, rött och svart också.


You smile, I smile


Bild tagen för några veckor sedan på Experium då vil bowla.

Jag saknar dig! Och oj vad jag inte längtar tillbaka till tiden då jag hade den där jobbiga saken i munnen! Fast det har knappt gått en vecka sen jag tog ut den *host*. Ni behöver inte påpeka mina extremt gula tänder haha.

Sitter iallafall i sängen och kollar på nåt gammalt avsnitt av topmodel och överväger om jag ska laga mat eller bara ta upp nåt färdigt från frysen. Det blir nog frysen ;)

Hare bra!


Attitude



Glöm inte attitudemässan i helgen! Jag vill jättegärna dit för mamma ska ändå till Stockholm, men hon ska vara med jobbet och jag har ingen lust att vara sjäv hela dagarna. Det är nästa år också va? Fast jag vill dit nu juh!!


Superhjältar!

Hej på er! Nu sitter jag och försöker skriva lite på svenskauppgiften som handlar som superhjältar. Och jag har till och med glömt bort hur jag ska skriva och vad man ska få med typ. Så det här kommer ju att gå jättebra!

Är förresten jättemätt efter jansons frestelse, kötbullar, kavelgris och massor med glass. Nu ska jag sno lite bodylotion av Linnea och sen fortsätta med skolarbetet.

God natt! :)


Glitter

 Snygg partyklänning från nelly.com
Perfekt nyårsklänning :)


Reklamation



Kul rubrik! Fast det är ju faktiskt det jag håller på med nu, eller nästan iallafall. Jag ska skriva ett tal om det, och oj vad roigt det är!! Not. Men jag släpper det och fortsätter imorgon.

Idag vara vi lediga från skolan och det var skönt! Fast jag skulle ändå ha varit det för idag tog jag ut min tandslänning och oj vad skönt det känns i munnen just nu! :) Längtar inte så jätte mycket tills nästa måndag då jag får skenan som jag ska ha i några månader. Jag är då hur nöjd som helst med resultatet, bara tänderna inte åker tillbaka så kommer det här bli hur bra som helst.

Nä nu skah jag sluta snacka om min tandställning (som inte är så roligt) och fortsätta titta på Grey anatomy.Ha en bra måndagskväll!


Lussekattet

Nu har jag, lillasyster och mamma precis bakat lussekatter :) Ska snart pynta lägenheten så nu fattas bara snön!


Sunday



Topp - Bikbok, jeans - gina tricot, skärp - h&m


Shoes by Bikbok


Är det bara jag som tycker att det är grymt kul att BikBok börjat sälja skor?
Jag tycker att bootsen är snygga, jag provade dem när jag var i Stockholm och de var väldigt sköna eftersom platån är rätt så hög.


.



Bilderna har dålig kvalitet pga. att jag tagit med digitalkameran, men såhär fint har det iallafall varit tills idag.
Nu regnar det ute och är plusgrader och allmänt grått. Ska inte det vara snö ute nu? Det är ju snart december.
Aja nu har man då en anledning att vara innte hela dagen.


RSS 2.0