Gripsholm

Fick en kudde till min lilla soffa i lägenheten av mamma i göteborg. Det behövdes, tack mamma! :)


Alltid! Haha

-


Leggings

Köpte bland annat ett par nya byxor från Bikbok i Göteborg. Ville egentligen ha ett par jeans med dragkedjor på fickorna men hittade inga. Men leggings är ju faktiskt såå mycket skönare ;)


Necklace

Köpte detta halsband på Gina idag. Har kollar efter ungefär ett sånt halsband länge nu och de jag har velat ha har jämt varit slut så det här fick duga, funderar dock på att ta av pärlorna. 99 kronor kostade det :)


Fashion news by H&M

Höstnyheter från hm


Grebbestad

.


Crystal bullet

Här får ni en liten närmare titt på halsbandet jag nyss fått hem i brevlådan från beadsbyme.se. Det kostade 99 kronor :)


Mintgrön

Snart kommer Elin och Sofie till mig så ska vi ha en liten myskväll och kolla på film och sånt :) Kjol - Bikbok, linne - cubus, halsband - beadsbyme.se


LinusIda

Aaw kolla in vilken gullig syster jag har! ;) http://elinnlinnea.blogg.se/


Grebbestad

Sitter vid hamnen i det underbara vädret med min räkmacka på en jättemysig resturang och har det bra. Snart ska jag gå ner och bada i havet, livet är bra härligt just nu! :)


Torsdag - details

Sitter och väntar på att spårvagnen ska komma. Vädret är helt underbart precis som igår. Inte ett moln på himmlen. Nu ska jag och mamma köpa lite räkor och sånt i feskekorka. Sen åker vi hemmåt via västkusten. Jag försökte förresten blogga igår men appen ska såklart jämt krångla så det gick inte. Min nya mobilväska kommer förresten från veromoda :)


Plankstek

Nu har jag ätit plankstek för första gången! :D


Sushi

Han förresten också äta lunch på en mysig sushibar ute i solen!


Göteborg

Kom fram klockan fyra ungefär och har hunnit gå lite i affärer och nu sitter jag och mamma på en resturang och ska äta plakstek :) Outfit: Tröja - rut mfl (ny), shorts och halsband - Gina tricot, skor - din sko (gamla)


Elsas hemlighet

Titta vad min snälla mamma kom hem och överraskade mig med, tack så mycket!


Crystal bullet

Beställde det här halsbandet idag, visar det sen när jag får det :)


-

Sorry för noll uppdatering igår. Men fredagen i Malung med Ida var iallafall ganska roligt, men kunde ha blivit bättre. Kom iallafall hem typ klockan nio på morgonen eftersom mamma jobbade där till klockan sex på morgonen. Så jag satt väl och sov i en sunkig soffa i orrskogen från fyra till sex haha ;) Så igår spenderade jag en stor del av dagen av att sova/sola på bryggan. Idag åker vi hem från sommarstugan och på tisdag åker jag och mamma till Göteborg :)


Mot Malung!

Precis satt mig på bussen, framme om lite drygt en timme, hoppas det slutar regna bara så blir väl den här kvällen rolig :)


Spotless

Köpt nån kräm/gel som ska motverka finnar. Ingen aning om den är bra eller inte, men vi får väl se. Jag är alldeles för snål för att lägga ner massa pengar på anisktsprodukter men det behöver väl inte alltid vara dåligt för att det är billigt ;)


Fiskarn Kristin

Morfar har hjälpt oss fiska och Kristin har gett sig fan på att hon ska steka din mört och äta upp den fast vi säger åt henne att det inte är nån ide att äta mört. Vi får väl se om hon äter upp den ;)


Bilkbok style guide

.


This is not more beautiful than this...

Jag hatar när folk skriver att kurvuga tjejer är finare än smala tjejer eller tvärt om. Det kommer alltid att finnas smala och tjocka människor, varför kan man inte acceptera det? Hur skulle det se ut om alla människor på jorden skulle se precis likadana ut? roligt... Man är fin hur stor eller liten man än är och jag fattar inte att folk orkar lägga ner så mycket energi på att försöka trycka ner människor som har en viss vikt. Ta tag i era egna problem istället och sluta försöka få andra att få dåligt självförtroende.


Middag

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, får nog vänta ett tag till så mycket som mamma och pappa pratar. Jag får väl ta tag i gillandet själv då ;)


Gold

Köpte det här fina armbandet på Gina för några dagar sen. Har velat haft ett sånt länge nu så det var verkligen på tiden. Det kostade runt femtiolappen om jag minns rätt.


Brandy Melville

Satt ihop en outfit från favvobutiken Brandy Melville, synd bara att den inte finns i Sverige ;) http://brandymelvilleusa.com/


Lindex

Såg den här väskan på en blogg. Ska lätt gå in på Lindex och kika på den. Behöver verkligen en ny väska tills skolan börjar, en som rymmer min dator iallafall. :)


Fin dag

Idag blev det äntligen lite fint väder. Så jag har tillbringat några timmar på bryggan i hopp om att bli lite brun, sen gav jag mig ut på en skön joggingtur med bad i sjön efteråt. Nu sitter jag inne och läser, tror det kommer regn när som helst. Kristin har tjatat om att vi ska åka och spela minigolf i flera dagar nu så vi får väl se om det blir idag eller imorgon :)


Sluta hosta Linnea!

-


GT

Nytt nagellack från Gina tricot som jag köpte idag. Tycker färgen är riktigt cool! ;) 39kr


Downloading...

Linnea är lycklig för sin nya tröja hon fick av pappa :D


STYLEBY

Sätter mig och kopplar av och bläddrar lite i STYLEBY efter en dag på jobbet ;) Bara två dagar kvar sen är jag klar på fritids, det har då varit ett väldigt bra sommarjobb kan jag då säga. Myycket bättre än att rensa rabatter eller nåt sånt :)


På Linneas blogg...

Så fan heller! Det var JAG! ;)


Angelica Blick

Kolla vilken vi träffa på peace&love! ;) Såg även Andreas Wijk och Jockiboy haha :)


RSS 2.0